Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Ukrasna slova

Ukrasna slova

Ukrasna drvena slova

Rade se u nekoliko veličina i nekoliko načina stavljanja na podlogu. Tu se mogu naći slova za zid, slova za vrata i slova magneti. Slova za zid su nešto veća po dimenzijama i mogu se vješati kao slike ili lijepiti, Rade se isključivo po narudžbi i bojaju se prema Vašim željama. Slova za lijepljenje su prvenstveno namijenjena za stavljanje na vrata, ormare, namještaj, ali i među njima ima onih koji mogu ići i na zid. Nešto su manjih dimenzija i većina njih se radi u malim serijama. Slova magneti mogu se stavljati na željenu površinu (hladnjak i sl.). Manjih su dimenzija i rade se u malim serijama. Za bojanje ukrasa koristimo isključivo eko boje na bazi vode. Zbog toga je nemoguće imati baš sve nijanse boja, jer je njihov rok trajanja dosta kratak, a nijansiranje je prilično skupo. Ipak ćemo pri bojanju nastojati zadovoljiti sve Vaše želje. Ako nismo u mogućnosti zadovoljit Vaš zahtjeve, o tome ćemo Vas obavijestiti mailom i pokušati dogovoriti izvedivu kombinaciju.

Izaberite željeni proizvod, količinu i dodajte ga u košaricu. Ako je potrebno, unutar košarice možete naknadno promijeniti broj proizvoda koji želite naručiti. U komentaru narudžbe možete nam dodati potrebna uputstva ako je potrebno.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

Prikaži:
Posloži po:

Drvena slova za zid - 5

Drvena slova za zid - veličina 5Drvena slova za zid - ukrasna slova za ukrašavanje dje..

25.99kn

Drvena stojeća slova - 1

Drvena stojeća slova - 1Drvena stojeća slova - drvene ukrasi u obliku slova. Slova sad..

22.00kn

Drvena stojeća slova - 2

Drvena stojeća slova - 2Drvena stojeća slova - drvene ukrasi u obliku slova. Slova sad..

25.99kn

Drvena stojeća slova - 3

Drvena stojeća slova - 3Drvena stojeća slova - drvene ukrasi u obliku slova. Slova sad..

30.99kn

Drvena stojeća slova - 4

Drvena stojeća slova - 4Drvena stojeća slova - drvene ukrasi u obliku slova. Slova sad..

35.99kn

Loading...