Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena slova magneti - 4

Drvena slova magneti - 4

Drvena slova magneti - veličina 4

Drvena slova magneti - ukrasna slova s magnetom. Slova sadrže cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a mogu se naručiti kao bojana i nebojana. Veličine su oko 5 cm (slova s kvačicom, a slova bez kvačica oko 4,5 cm). Rade se ručno iz šperploče topole i bojaju eko bojama na bazi vode. Bojana slova mogu se naručiti u slijedećim bojama : crvena, žuta, zelena, tamno plava, svjetlo plava, narančasta, bijela, roza i ljubičasta. Nebojana slova daju Vam mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno.
Na stražnjoj strani slova nalaze se dva neodimijska magnet pomoću kojeg se slova mogu pričvrstiti na neku metalnu površinu.

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, potreban broj slova (cijena je po jednom slovu) i u polje "Ime ili natpis" napišite koja su Vam slova potrebna. Ako je potrebno tu nam možete napisati i uputstva vezana uz boje slova.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 8779
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 20059
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 7.99kn

Dostupne opcije

Oznake: Drvena slova magneti - 4, Ukrasni predmeti, Drvena slova

Loading...