Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drveni ukras za zid - Curica 5

Drveni ukras za zid - Curica 5

Drveni ukras za zid - Curica 5

Curica - drveni ukras za zid. Ukras koji može poslužiti za ukrašavanje dječjih soba ili prostora u kojem borave djeca. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Ovakav ukras na zadnjoj strani ima malu vješalicu pomoću koje se može objesiti (kao slika). Ukras se može naručiti obojan ili nebojan i kao takav Vam daje mogućnost da ga obojate i ukrasite samostalno. Na taj način može poslužiti za razvoj dječje krativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica.

Veličina: 21 x 11 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 6276
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 25060
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 5.32€

Dostupne opcije

Oznake: Drveni ukras za zid - Curica 5, Ukrasni predmeti

Loading...