Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena sličica - srednja - Horoskop

Drvena sličica - srednja - Horoskop

Drvena sličica - srednja - Horoskopski znakovi

Horoskopski znakovi - srednja drvena sličica - drveni ukras Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Ovakva sličica na zadnjoj strani ima malu vješalicu pomoću koje se može objesiti (kao slika). Sličice se mogu naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica. Molimo Vas da u polje Znak upišete koji Vam je potreban

Veličina 8 x 8 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 9658
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 25902
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 3.32€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena sličica - srednja - Horoskop, Ukrasni predmeti

Loading...