Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena sličica - mala - Delfin

Drvena sličica - mala - Delfin

Drvena sličica - magnet - Delfin

Delfin - mala drvena sličica ili magnet - drveni ukras za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Ovakva sličica može se naručiti kao sličica s malom vješalicom na zadnjoj strani (može se objesiti kao slika), sličica na špagici ili kao magnet. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Sličice se mogu naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica.

Veličina 5 x 5 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 10998
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 25504
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 1.99€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena sličica - mala - Delfin, Ukrasni predmeti

Loading...