Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drveni dvorac

Drveni dvorac

Drveni dvorac

Dvorac - drvene igračke u obliku dvorca. Kompletan dvorac sastoji se od četiri zida, četiri kule i dva viteza s konjima. Svako dio može se kupiti i zasebno. Rade se uručno iz punog drveta johe i u potpunosti su prirodne igračke jer ne sadrže nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Veličina: 30 x 30 cm

Igračke su iz punog drva u jednom komadu, tako da jedino vitez i konj mogu predstavljati opasnost za djecu koja stavljaju sve u usta.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 10660
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 15011
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 13.30€

Oznake: Drveni dvorac, Drvene igračke

Loading...