Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena igračka - vozilo - Jedrilica

Drvena igračka - vozilo - Jedrilica

Drvena igračka - vozilo - Jedrilica

Jedrilica - drveno vozilo. Drvena igračka na kotačima. Radi se ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrži nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Izrađuju se u pet veličine:

Veličina 1 - 6 x 7 x 3 cm
Veličina 2 - 8 x 9 x 3.5 cm
Veličina 3 - 11 x 12,5 x 4 cm
Veličina 4 - 11 x 12,5 x 5 cm
Veličina 5 - 14 x 15,5 x 5 cm

Igračka ima čvrsto zalijepljene sve dijelove koje je teško rastaviti, ali zbog sigurnosti veličine 3 - 5 su pogodnije za djecu koja još stavljaju sve u usta.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 19478
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 11031
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 1.99€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena igračka - vozilo - Jedrilica, Drvene igračke

Loading...