Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena slova puzzle

Drvena slova puzzle

Drvena slova - igračke - puzzle

Drvena slova puzzle - drvene igračke u obliku slova.Slova su visine oko 8 cm i debljine oko 12 mm. Rade se ručno iz punog drveta johe i u potpunosti su prirodne igračke jer ne sadrže nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, potreban broj slova (cijena je po jednom slovu) i u polje "Ime" napišite koja slova su Vam potrebna.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 10268
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 14012
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 2.39€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena slova puzzle, Drvene igračke, Drvena slova

Loading...