Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena vješalica - velika - Jedrilica 2

Drvena vješalica - velika - Jedrilica 2

Drvena vješalica - velika - Jedrilica 2

Jedrilica - velika drvena vješalica - uporabni predmet za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Na stražnjoj strani ima jednu malu vješalicu pomoću koje se može objesiti (kao slika). Ovakva vješalica može poslužiti i za teže odjevne predmete. Mogu se naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnostiRadi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dvije identične vješalice. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno.

Veličina: 12 x 12 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 4219
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 31122
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 35.00kn

Dostupne opcije

Oznake: Drvena vješalica - velika - Jedrilica 2, Uporabni predmeti

Loading...