Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena slova

Drvena slova

Drvena slova - igračke

Drvena slova - drvene igračke u obliku slova. Igračka koja sadrži cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a radi se u dvije veličine. Slova veličine 1 su visine oko 5cm i debljine oko 10 mm, a slova veličine 2 su visine oko 10 cm i debljine oko 20 mm. Rade se ručno iz punog drveta johe i u potpunosti su prirodne igračke jer ne sadrže nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Izrađuju se u dvije veličine:

Veličina 1 - 4,5 - 5 cm (5 kn)
Veličina 2 - 10 cm (15 kn)

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, njihov broj i u polje "Ime ili natpis" napišite koja slova su Vam potrebna.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 7712
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 14011
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 5kn

Dostupne opcije

Loading...