Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena slova za zid - 1

Drvena slova za zid - 1

Drvena slova za zid - veličina 1

Drvena slova za zid - ukrasna slova za ukrašavanje dječjih soba. Slova sadrže cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a mogu se naručiti kao bojana i nebojana. Veličina su oko 10 cm i debljine 8 mm. Rade se ručno iz šperploče topole i bojaju ručno eko bojama na bazi vode. Bojana slova mogu se naručiti u slijedećim bojama : crvena, žuta, zelena, tamno plava, svjetlo plava, narančasta, bijela, roza i ljubičasta. Nebojana slova daju Vam mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno.
Na svako slovo stavljamo vješalice pomoću kojih se slova mogu objesiti kao sličice.

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, potreban broj slova (cijena je po jednom slovu) i u polje "Ime ili natpis" napišite koja su Vam slova potrebna. Ako je potrebno tu nam možete napisati i uputstva vezana uz boje slova.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 14001
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 20031
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 15.99kn

Dostupne opcije

Oznake: Drvena slova za zid - 1, Ukrasni predmeti, Drvena slova

Loading...