Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena slova za lijepljenje - 4

Drvena slova za lijepljenje - 4

Drvena slova za lijepljenje - veličina 4

Drvena slova za lijepljenje - ukrasna slova za ukrašavanje dječjih soba (vrata, ormara, ...). Slova sadrže cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a mogu se naručiti kao bojana i nebojana. Veličine su oko 6 cm. Rade se ručno iz šperploče topole i bojaju eko bojama na bazi vode. Bojana slova mogu se naručiti u slijedećim bojama : crvena, žuta, zelena, tamno plava, svjetlo plava, narančasta, bijela, roza i ljubičasta. Nebojana slova daju Vam mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno.
Na svako slovo stavljamo samoljepivu traku pomoću kojih se slova mogu zalijepiti na neku glatku površinu.

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, njihov broj i u polje "Ime ili natpis" napišite koja su Vam slova potrebna. Ako je potrebno tu nam možete napisati i uputstva vezana uz boje slova.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 9234
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 20014
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 8.00kn

Dostupne opcije

Oznake: Drvena slova za lijepljenje - 4, Ukrasni predmeti, Drvena slova

Loading...